5 idéer til væggen i stuen

indretning stue

Det er ikke altid let at finde på idéer til, hvordan man kan indrette sin stue. Der er mange ting at tage højde for, og det kan være svært at finde på noget, der både er praktisk og flot. Her får du 5 idéer til, hvordan du kan bruge væggene i stuen.

1. Hæng plakater op

En af de nemmeste og mest populære idéer er at hænge plakater op på væggene. Det er både nemt og billigt at købe plakater, og de kan pifte en væg op på ingen tid. Det gode ved plakater er at, der findes et utal af plakater med forskellige motiver, designs, farver, udtryk og personlighed. Derfor er det let at finde plakater, der passer til netop dit hus, din indretning og ikke mindst din smag.

2. Brug tapet

Tapet er en anden god idé til at forskønne væggene i stuen. Tapet kan være med til at give rummet en mere personlig og hyggelig udstråling, og det er da også et af de mest populære valg, når det kommer til at indrette stuer. Desuden er det nemt at finde tapet med forskellige motiver og udtryk, så du finder helt sikkert noget, der passer til dig.

3. Lav fotorammer

Du kan også vælge at lave fotorammer til at hænge på væggene i stuen. Det er en god idé, hvis du har mange billeder, du gerne vil have hængende, fordi det kan pifte væggene op og gøre dem mere personlige. Det kan være svært at finde på et samlet design eller en rød tråd, så du bør måske overveje at bruge en særlig stil eller et bestemt tema til dine fotorammer. Eller du kan vælge at lave fotorammerne i en bestemt farve, så de komplementerer din indretning.

4. Hæng nogle wallstickers op

Wallstickers er en anden god idé til at pifte væggene op. Du kan eksempelvis få et verdenskort, som du kan hænge op og måske sætte et flueben ud fra de lande som du har besøgt, eller få et af dine yndlingscitater som en wallstickers og hænge det op. Det er en virkelig god og nem måde at få et personligt touch på din indretning, uden at det skal koste en bondegård.

5. Hyggelige væglamper

Den sidste idé vi vil komme med er væglamper. Det er en god idé at hænge væglamper op, fordi de ikke fylder noget, men de kan tilføje en masse hygge til dit rum. Det er en god idé at bruge væglamper i stuen, fordi de kan pifte væggene op. Der findes mange forskellige typer væglamper, så du kan finde et design, der passer til din stil.

Picture of dansk magazine

dansk magazine

Leave a Replay

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit